Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru un par sanatos!

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pudra decoloranta violet anti-galben RR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

89 lei Lei
Brand
RR line
Cod produs
1076122
Out Of stock
Descriere
Pudra decoloranta violet anti-galben RR

Pudra decoloranta violet cu actiune de ultra-deschidere 9 tonuri. Are o formula speciala, imbogatita cu micro pigment violet cu  actiune anti-galben, deschide parul pana la 9 tonuri intr-un mod echilibrat, lasa parul stralucitor si protejat.

Este imbogatita cu extract de afine pentru o actiune anti-oxidanta, ofera o decolorare eficienta la un nivel profesional, minimizand nuantele nedorite de galben. Formula sa nu contine siliciu si dioxid de titaniu. Purtati manusi de unica folosinta in timpul pregatirii, aplicarii si in timpul spalarii produsului.

Mod de utilizare: amestecati intr-un vas nemetalic cu ajutorul unei spatule, o parte pudra si doua parti oxidant RR (1:2), pana obtineti o consistenta cremoasa. Lasati sa actioneze pana cand se atinge nivelul dorit, dar nu mai mult de 35 minute. Verificati pe parcursul procesului actiunea de deschidere a acesteia.
Mod de aplicare: Imediat dupa pregatirea produsului, aplicati uniform amestecul pe parul uscat cu ajutorul unei pensule pentru vopsit parul
Clatire: dupa terminarea timpului de actiune, spalati bine parul pana cand curge apa curata, dupa care folositi un sampon pentru par vopsit sau tratat.

ATENTIE: Nu folositi pe par deteriorate sau slab. Nu folositi produsul daca scalpul este ranit, inflamat sau sensibil. A nu se folosii pentru decolorarea genelor sau a sprancenelor.

Daca produsul intra accidental in contact cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta. Daca iritatiile persista la 48 de ore dupa aplicarea produsului , adresativa medicului. Cu 48 de ore inainte de prima utilizare , efectuati un test de sensibilitate. Pastrati produsul intr-un loc uscat si racoros departe de surse de caldura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura